WebComicsPot | blog | forum | about | login
WebComicsPotForum » General discussion » Tablet
New Topic Reply

Hej, jak tam zdobywanie nowej "tabliczki"? :-)

Ah popatrz nie zauwazylam tematu :)

W sumie to juz dwa dni po zakupie sie zdenerwowalam. Ten nowy quadpen 2002 to jest zupelna kiszka. Wscieklam sie jak nie wiem co, poprzegladalam stronki i pojechalam na rynek do sklepu. Obecnie jestem bardzo zadowolona uzytkowniczka Wacom Bamboo Fun A6 .^__^. Jedyna jego wada jest to ze nie jest caly niebieski tylko bialy ale tylko takie maja w PL w hurtowniach, a troche mi braklo cierpliwosci by zamowic sobie taki jaki bym chciala :) Tego i tak kocham pomimo koloru <3

Bamboo jest ok - udało się wymienić czy musiałaś kupić drugi? Tak czy siak - gratuluję, praca dużo przyjemniejsza. Używam, nie narzekam. Jeszcze muszę się przemóc i przesiąść z Photoshopa na Paintera bo PS niestety kiepsko reaguje na tablet w porównaniu z innymi programami. W Painterze wszystko wychodzi lepiej, ale jakoś przywykłem do PS.

O, nie wiedzialam. Bede musiala tez sprawdzic tego paintera. A do photoshopa tez juz mocno przywyklam chociaz kosztowalo mnie to troche zeby przejsc na niego z Photoimpacta, ktorego uzywalam na poczatku :)