WebComicsPot | blog | forum | about | login
WebComicsPotForum » General discussion » Kto kupi "Pustynną Opowieść"?
New Topic Reply

Oto jest pytanie. Wydanie w kolorze, w twardej oprawie z tytułem złotą folą - cena ok. 15$ czyli w granicach 35zł.

Jeśli macie taką możliwość - wesprzyjcie historię bezpośrednio: kupując komiks w przedsprzedaży za pomocą FUNDABLE.

Nie tylko zaoszczędzicie na niższej o koszty wysyłki cenie, ale otrzymacie wydanie numerowane i sygnowane przez autora. A co najważniejsze WSPIERACIE AUTORA PRÓBUJĄCEGO WYDAĆ W POLSCE KOMIKS NIEZALEŻNIE :-)

Jeśli nie macie konta na PayPal lub karty kredytowej - po prostu wpiszcie się tutaj. Przynajmniej będę wiedział, że mogę na Was liczyć!

"PUSTYNNA OPOWIEŚĆ" POTRZEBUJE WASZEGO WSPARCIA!

Witam,

Jestem zainteresowany kupnem komiksu "Pustynną Opowieść" , ale niestety nie mam konta na PayPal i karty kredytowej . Czy istnieje na to szansa , moge wpłacić pieniądze na konto w przedsprzedaży .

Pozdrawiam Maciej

no dawaj dawaj men..:)

Witaj

Czy jest jeszcze możliwość zamówienia komiku?

Pozdrawiam

Maciej J.

na pewno

Czołem, piszę się na dwa egzemplarze. Pzdr Rafał PS. Proszę o ew. info o koncie i szczegółach. Akcję Fund niestety przegapiłem.

Witam. Z Fundable trochę się pospieszyłem - nie udało się wystarczająco tego zareklamować. Niestety, dopiero zaczynam w sieci i ciągle robię różne błędy, ale przy okazji się też uczę.

Obecnie "Pustynna Opowieść" ma przestój z powodu bardzo poważnej oferty ze świata komiksu. Na serio wrócę do kończenia albumu w czerwcu.

Przemyślę wtedy jak zorganizować przedsprzedaż i wszystkie osoby, które zgłosiły chęć kupna zostaną poinformowane drogą mailową[HTML_REMOVED].

A więc chwilowo [HTML_REMOVED]wystarczy wyrazić zainteresowanie dodając komentarz tu lub na blogu[HTML_REMOVED].

Witam już raz wspierałem akcję wydania "Pustynnej.." poprzez Fundable nie udało się tamtym razem, więc mam nadzieje ze teraz sie uda.

Pozdrawiam i powodzenia

Kupię :)

Trzymam kciuki za powodzenie w wydaniu, bo Twój komiks jest tego wart.

Dopiero teraz trafiłem na Pustynną opowieść - jest super!!!

Wstępnie się pisze. Oczywiscie mam nadzieje że cena nie będzie jakaś kosmiczna.

ech. dopiero wyczaiłem że cena jest podana. jakby coś to bym się pisał na egzemplarz. Ale równiez wolałbym kaskę na konto. oczywiscie mam andzieje że złapałbym się na "wydanie numerowane i sygnowane przez autora"

Niestety nie posiadam konta na PayPal'u ani karty kredytowej, jednak jestem zainteresowany nabyciem komiksu w numerowanej edycji specjalnej sygnowanej przez autora!!! :) Chetnie bym to nawet uczynil w przedsprzedazy, tylko jak...?

Pozdrawiam

Dzięki za komentarze. Szczególnie, że ostatnio tak przytkało mnie z aktualizacjami - ale będzie, będzie - już niedługo! Zbieram wasze maile i dostaniecie info jak coś z wydawaniem zacznie się konkretyzować.

W pełni popieram inicjatywę i oczywiście dołączam się do listy zainteresowanych zakupem. Pozdrawiam!