| New Topic Reply |
|
klos Posts: 39 |
Oto jest pytanie. Wydanie w kolorze, w twardej oprawie z tytułem złotą folą - cena ok. 15$ czyli w granicach 35zł. Jeśli macie taką możliwość - wesprzyjcie historię bezpośrednio: kupując komiks w przedsprzedaży za pomocą FUNDABLE. Nie tylko zaoszczędzicie na niższej o koszty wysyłki cenie, ale otrzymacie wydanie numerowane i sygnowane przez autora. A co najważniejsze WSPIERACIE AUTORA PRÓBUJĄCEGO WYDAĆ W POLSCE KOMIKS NIEZALEŻNIE :-) Jeśli nie macie konta na PayPal lub karty kredytowej - po prostu wpiszcie się tutaj. Przynajmniej będę wiedział, że mogę na Was liczyć! "PUSTYNNA OPOWIEŚĆ" POTRZEBUJE WASZEGO WSPARCIA! |
|
maciej (not logged in) Posts: |
Witam, Jestem zainteresowany kupnem komiksu "Pustynną Opowieść" , ale niestety nie mam konta na PayPal i karty kredytowej . Czy istnieje na to szansa , moge wpłacić pieniądze na konto w przedsprzedaży . Pozdrawiam Maciej |
|
Zychu (not logged in) Posts: |
no dawaj dawaj men..:) |
|
Maciej Jasiński (not logged in) Posts: |
Witaj Czy jest jeszcze możliwość zamówienia komiku? Pozdrawiam Maciej J. |
|
KRL (not logged in) Posts: |
na pewno |
|
Rafa (not logged in) Posts: |
Czołem, piszę się na dwa egzemplarze. Pzdr Rafał PS. Proszę o ew. info o koncie i szczegółach. Akcję Fund niestety przegapiłem. |
|
Witam. Z Fundable trochę się pospieszyłem - nie udało się wystarczająco tego zareklamować. Niestety, dopiero zaczynam w sieci i ciągle robię różne błędy, ale przy okazji się też uczę. Obecnie "Pustynna Opowieść" ma przestój z powodu bardzo poważnej oferty ze świata komiksu. Na serio wrócę do kończenia albumu w czerwcu. Przemyślę wtedy jak zorganizować przedsprzedaż i wszystkie osoby, które zgłosiły chęć kupna zostaną poinformowane drogą mailową[HTML_REMOVED]. A więc chwilowo [HTML_REMOVED]wystarczy wyrazić zainteresowanie dodając komentarz tu lub na blogu[HTML_REMOVED]. |
|
Rafal (not logged in) Posts: |
Witam już raz wspierałem akcję wydania "Pustynnej.." poprzez Fundable nie udało się tamtym razem, więc mam nadzieje ze teraz sie uda. Pozdrawiam i powodzenia |
|
Gregory (not logged in) Posts: |
Kupię :) |
|
Marcin Ocimek (not logged in) Posts: |
Trzymam kciuki za powodzenie w wydaniu, bo Twój komiks jest tego wart. |
|
Paweł (not logged in) Posts: |
Dopiero teraz trafiłem na Pustynną opowieść - jest super!!! |
|
Ystad (not logged in) Posts: |
Wstępnie się pisze. Oczywiscie mam nadzieje że cena nie będzie jakaś kosmiczna. |
|
Ystad (not logged in) Posts: |
ech. dopiero wyczaiłem że cena jest podana. jakby coś to bym się pisał na egzemplarz. Ale równiez wolałbym kaskę na konto. oczywiscie mam andzieje że złapałbym się na "wydanie numerowane i sygnowane przez autora" |
|
TeO (not logged in) Posts: |
Niestety nie posiadam konta na PayPal'u ani karty kredytowej, jednak jestem zainteresowany nabyciem komiksu w numerowanej edycji specjalnej sygnowanej przez autora!!! :) Chetnie bym to nawet uczynil w przedsprzedazy, tylko jak...? Pozdrawiam |
|
Dzięki za komentarze. Szczególnie, że ostatnio tak przytkało mnie z aktualizacjami - ale będzie, będzie - już niedługo! Zbieram wasze maile i dostaniecie info jak coś z wydawaniem zacznie się konkretyzować. |
|
Szłapa (not logged in) Posts: |
W pełni popieram inicjatywę i oczywiście dołączam się do listy zainteresowanych zakupem. Pozdrawiam! |
WebComicsPot